Hozzávalók:
• Kb.3/4 kg csirkemáj
• 2 db hagyma nagy
• 10 dkg szalonna
• 3 gerezd fokhagyma
• só, fehér bors, vegeta, erős paprika
• 1 ek. zsír
A szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm a zsírral együtt. A hagymát laskára vágom és a kisült szalonnára dobom az apróra vágott fokhagymával együtt, lepirítom. Rádobom a megpucolt megmosott csirkemájat, fűszerezem, és fedő alatt elkészítem kb. fél óra. Leveszem a fedőt és zsírjára pirítom, hagyom kihűlni. Botmixerrel az egészet pürésítem, és ha kell, még fűszerezem. 1-2 órára hűtőbe tesszük és fogyasztható. Sertésmájból is elkészíthető.
A túrót villával összetöröm, tejföllel kikeverem, majd hozzáadom a kockára vágott sonkát, uborkát és a lila hagymát. Alaposan összekeverem és egy órára hűtőbe teszem. Jó étvágya...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyűösszekutty, pirítós, evés! :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségféléket megmossuk, megpucoljuk, a hagymát a paradicsompaprikával ledaráljuk; a babot sós vízben előfőzzük, felét ledaráljuk. A paradicsomot meghámozzuk, és szintén leda...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűFőzzük meg a virslit, és a burgonyát héjában. Ha elkészültek, hámozzuk meg a burgonyát, és a virslivel együtt daráljuk le. A masszába reszeljünk 1 kávéskanálnyi vöröshagymát, adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű