1 kg darálthús
25 deka rizs
2 db nagyobb tojás
Füszerek
Kömény
Örölt bors
Pirospaprika
Só
A hozzávalókat összekeverjük. / rizst is szárazon/
Kicsit pihentetem és forróvízben kifőzöm.
A főzőlét felhasználom a mártáshoz
A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk. A hagymát megpirítjuk, paprikával meghintjük, rádobjuk a húst. Ha megpirult, felönjük legalább annyi vízzel, hogy ellepje. A fűszerek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, vékonyan megkenjük mustárral, majd minden egyes szeletre egy-egy gépsonkát teszünk. A húsokat félbehajtjuk, és vízbe mártott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst összekeverjük a zsemlemorzsával, az aprított vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a habtejszínnel és a tojással, majd mustárral, sóval, borssal, szerecsendióval íze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket vékonyra klopfoltam, majd megsóztam és lisztbe forgattam. 2. Nagy lábasban kevés olajat hevítettem, a húsok mindkét oldalát ropogós-pirosra sütöttem, majd a z...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz