10 keménytojás, 3-4 ek majonéz
1. A tojásokat meghámozom, tojásszeletelővel felszelem.
2. Felváltva úgy ragasztgatom a majonézzel a karikákat, (2 tojásból lesz egy és két vége megmarad), hogy hosszú tojásokat kapjak.
3. A hidegtálat díszítem vele.
A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét verd kemény habbá, add hozzá a tojások sárgáját, 1 ek olajat, a sót és a sütőporral elkevert lisztet. Alacsony fokozaton mixereld össze az egészet, majd öntsd sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű1. A húsféléket leperzselem, megkapargatom, megmosom. 2. A zöldségeket megtisztítom. 3. Egy nagy fazékban 2 liter hideg vízben odateszem a megtisztított húsféléket, a fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz