200 gr liszt
75 gr cukor
fél csomag sütőpor
75 gr vaj olvasztva
1 tojás
1 dl tej
1 dl natúr joghurt
200 gr alma apróra kockázva
fahéj, vanília
Külön összekeverem a száraz hozzávalókat és a nedveseket, végül a kettőt összevegyítem, figyelve, hogy ne keverjem túl, néhol még lisztcsomók maradhatnak.
200 fokon 20 perc alatt sütöm meg.
Az almát más gyümölcsökre le lehet cserélni.
citromlé körtét locsolni Margarin,cukor, vaníliáscukor habosra keverni Liszt, sütőpor,tojás, A kettőt összekeverni, bele köre,csokireszelék. Formába tenni. 200 fok alsó-felső sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot főzzük az előírtnál sűrűbbre. Ha szeretnénk, készíthejük házilag is. (leírás a linken) Egy tálban keverjük össze a lisztet és a sütőport. A felét tegyük egy másik tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt kockázzuk fel, a hagymát is vágjuk egészen apróra. A liszteket, a sót, a sütőport és a fűszereket keverjük össze egy tálban, egy másikban pedig tegyük ugyanezt a ned...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: NehézA zabpelyhet egy késes robotgépben egészen finomra, lisztesre őröljük. Keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a csipet sót, a sütőport, a szódabikarbónát és a kókuszcukrot, összekeverjük....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű