menu

Családireceptkönyv.hu

LEKVÁR főzés


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db pl barack
fél alma
1kk édesítő

Elkészítés:


fél óra főzés,1 kk zseletin előáztatva,10mp mikró aztán bele a lekvárba

LEKVÁR főzés

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Lekvárok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Fahéjas cukkinilekvár
Fahéjas cukkinilekvár

A lereszelt cukkinit a cukorba kevert dzsemfixszel felforraljuk. A forrástól számított 3. percnél botmixerrel pürésítjük, és addig főzzük, amíg tányérra cseppentve már megfelelő s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Eper dzsem
Eper dzsem

1. Az epret 5 percre hideg vízbe teszem 2. Kis hegyes kés segítségével kicsumázom. 3. egy részét aprózóm vagy botmixerrel felaprítom, a többit egészben hagyom 4. Kimérem a cuk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Magdi
Eperlekvár
Eperlekvár

Ebből 1-2 üvegnyi lekvárod lesz! Első lépés az üvegek tisztítása. Érdemes mosogatógépben magas hőfokon mosni, és hagyni időt a tökéletes kiszáradásra. Az epret lecsumázzuk és rúd...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Ribizli lekvár-recept
Ribizli lekvár-recept

Az antioxidánsban és vitaminokban gazdag ribizliből érdemes minél többet fogyasztani. Nyersen, de lekvárnak megfőzve is isteni az íze. Kenyérre kenve, palacsintába töltve mennyei r...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk