menu

Családireceptkönyv.hu

Tarhonya házilag


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg liszt
2 db tojás

Elkészítés:


Lisztet, tojást aprírógépbe tesszük, géppel össze dolgozzuk, ha kell kézzel még gyútunk rajta . Kb. 8 db kisebb darabra osztjuk, aprítóba pici liszet teszünk meg egy db tésztát, kicsit megpörgetjök a gépben, sorban így járunk el a többi darabbal is, kiszárítjuk, átszitáljuk, hogy a lisztes apró rész ne kerüljön bele .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Daragaluska
Daragaluska

1 tojás 4 csapott evőkanál búzadara+ késhegynyi szódabikarbona...ezt összekeverni....állni hagyni kb 15-20 perc....utána kávéskanálba beleszaggatni a levesbe 3-4 perc főzés, fedőt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Grízgaluska csodaszép !
Grízgaluska csodaszép !

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Csipetke
Csipetke

A tojást egy tálba ütjük, majd megsózzuk. Elkezdjük adagolni hozzá a lisztet, először csak 3 kanállal, közben összegyúrjuk a tésztát. Akkor jó, ha aránylag kemény a tészta. Majd e...

Elkészítési idő: 15 p
Nehézség: Könnyű
share
Grízgaluska
Grízgaluska

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk