Kb. 30-40 dkg sárgarépa reszelve (finomra)
20 dkg majonéz
15 dkg darált dió
Zúzott fokhagyma, só, bors, ízlés szerint.
Opció: worchester, ketchup, mustár
Összekeverni, kóstolni, ha megfelel sima vagy
pirítós kenyéren fogyasztani
◾️A spárgákat a síp alatt megtisztítjuk, a végét ami fás lehet, levágjuk. ◾️Baconszelettel spirál alakban betekerjük. ◾️180 fokon az előmelegített sütőben a bacon pirulásáig sü...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűLereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet összekeverjük a vajjal és a sóval. Felforraljuk, majd belefőzzük a lisztet. Ha kicsit kihűlt, belereszeljük a sajtot és hozzáadjuk a tojást. Vizes kézzel kis golyókat form...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paprikákat megmossuk, a száránál levágjuk a végét és kimagozzuk. Figyeljünk arra, hogy a paprika egyben maradjon, másképp kifolyik belőle a töltelék. * 2. A cheddart lereszel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű