Szalonna
Kenyér
Paradicsom
Paprika
Hagyma
( ki mit szeretne hozzá)
Nyársra tűzzük.
Megsütjük a parázs felett.
Összedolgozzuk a hozzávalókat és fémgyűrűben kb.100g húst formázunk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát apróra vágom és megdinsztelem, majd az összes hozzávalóval együtt egy nagy tálban kézzel jól összekeverem. Kis pihentetés után apró golyókat formázunk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrom, kellemesen gyúrható legyen Folpackkal letakarva reggelig a hűtőbe rakom. Reggel csak kinyújtom, gyúrni már nem szabad. Kiszaggatom, lekenem tojással és sajttal bősé...
Elkészítési idő: 1 óra ... Nehézség: KönnyűA cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. Az alapanyagokat jól összedolgozzuk és kb 30 percig pihentetjük. A sütőt 160 fokra alsó-felső sütésen előmelegítjük. A tésztát kb 1/2 c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű