menu

Családireceptkönyv.hu

Hugom sajtos rud


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt
30 dkg margarin
2 tojás sárgája
2 dl tejföl
2 dkg élesztő
20 dkg sajt
teás kanál só
plusz sajt meg szórni
fél deci tej pici cukorral az élesztőt felfuttatni

Elkészítés:


A tejet fel langyosítom és az élesztőt fel futtatom benne aztán az egészet jól össze dolgozom és két órára a hütőbe teszem !Utána kb 3-miliméterre nyújtom megszórom a tetejét sajttal és dereje vágóval ujnyi szélesre darabolom szellősen sütő papíron kb 15-perc alatt közepes lángon sütöm .

Hugom sajtos rud

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kelt tészták, Kenyerek, Kerti parti, Péksütik, Sós sütik, Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vajdasági sós
Vajdasági sós

Az 5 dkg élesztőt felfuttatjuk 2 dl cukros, langyos tejben. Amíg az élesztő felfut a lisztet kimérjü�rjük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a már felfutott élesztőt és az 1 d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Karamellás kosárkák csokiöntettel 2
Karamellás kosárkák csokiöntettel 2

A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk. Cipó alakúra formázzuk, fóliába csomagoljuk és egy órára hűtőszekrénybe tesszük. Miután a tészta lehűlt, kisebb darabokat szaggatunk ki b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrós rebarbarás pite
Túrós rebarbarás pite

4 tojás sárgaját kikeverjük a vajjal, vanillincukorral, vanilia eszenciával, tejszínnel, 10 dkg mandulával,8 dkg cukorral és hozzákeverjük az 1/4 sütőporos lisztet. Ezt a masszát s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kevert Almás
Kevert Almás

Az almákat megpucoljuk, lereszeljük. A diót, csokoládét durvára vágjuk, a mazsolát beáztatjuk. Figyeljünk, hogy a liszt mennyiségét a többi száraz hozzávaló súlyával csökkenteni ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk