menu

Családireceptkönyv.hu

Májgombóc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csibemáj / májkrém
tojás
fűszerek
zsemlemorzsa

Elkészítés:


Májkrémet összekeverek tojással, borssal, sóval és petrezselyemmel. Öntök hozzá zsemlemorzsát és forró levesbe kiszaggatom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Cérnametélt 1 - OK
Cérnametélt 1 - OK

1. A lisztet a gyúrótábla közepén felhalmozzuk, közepébe fészket készítünk – olyat, mint egy vulkán krátere. 2. Ebbe öntjük bele a külön feltört és felvert tojást, sózzuk, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Krisztina
Grízgombóc
Grízgombóc

Az alapanyagokat alaposan összekeverjük, egy nokedli állagú masszát kell kapni. Majd 30 percre hűtőben pihentetni. Ezután forró sós vízbe két evőkanál segítségével kiszaggatjuk és...

Elkészítési idő: 30 pec
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bertalan
Daragaluska (olvasható)
Daragaluska (olvasható)

A két tojást kissé felverjük villával és annyi grizt keverünk bele,hogy tejföl sűrűségű masszát kapjunk.Beletesszük az apróra vágott petrezselyemzöldet is,majd 5 percre hűtőbe tess...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ROPOGÓS KRUTON FOKHAGYMÁS OLAJJAL: SZIKKADT KENYÉRBŐ
ROPOGÓS KRUTON FOKHAGYMÁS OLAJJAL: SZIKKADT KENYÉRBŐ

Egy kisebb edényben keverjük el az olajat és a fűszerkeveréket, a reszelt fokhagymát, sót, borsot, majd tegyük félre, hogy az ízek összeérjenek. Eközben daraboljuk fel a kenyere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk