- 2 közepes db érett banán
- 60ml napraforgó olaj
- 1 db nagy tojás
- 70 gramm cukor
- 110 gramm liszt
- 1,5 evőkanál kakaó
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 kávéskanál fahéj
- 70 gramm tört étcsokoládé
1. Banánokat pépesre nyomkodjuk villa segítségével. Majd hozzáadjuk az olajat, tojást, majd a cukrot
2. A lisztet, kakaót, fahéjat, szódabikarbónát egy másik tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a banános masszához. Majd ezután belerakjuk az összetört étcsokit, majd a muffin formákba rakjuk.
3. 200 fokon, alsó-felső sütésen, kb 15-10 percig sütjük
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A száraz hozzávalókat (cukor, liszt, sütőpor, szódapor, só, vaníliás cukor) egy tálban összeforgatjuk. Hozzáadjuk a csokoládé cseppet. Átkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkimérem a lisztet. A sárgarépát meghámozom és a liszthez teszem, összekeverem: Egy másik tálba teszem az olajat, a két tojást, a cukrot, a vaníliás-cukrot, a sütőport és az egésze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint a cukorral, a vaníliás cukorral addig keverjük, amíg világos, habos állagú krémet nem kapunk, majd hozzáadjuk a tojásokat és a tejet és jól összekeverjük. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéza hozzávalókat összekeverjük és szilikonos muffinformában megsütjük, 180 fokon, kb. 25 perc alatt.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű