menu

Családireceptkönyv.hu

Szalámi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csabai paprikás szalámi

10 kg sertéshús (tarja, lapocka)
21-25 dkg finom só ízlés szerint
10 dkg édes-nemes paprika
5 dkg erős paprika
4 dkg őrölt bors
10 g őrölt kömény
5 g egész kömény
5 dkg lemixelt fokhagyma
15 g salétrom só
10 g porcukor

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kolbász
Kolbász

1. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. 2. A fokhagymát egy nappal előtte 2 dl vízbe beáztatom. 3. A kolbásztöltésnél a leszűrt levet hozzákeverjük a húsmasszához, hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Disznósajt
Disznósajt

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Debreceni rizses-májas hurka - OK
Debreceni rizses-májas hurka - OK

1. A kockákra feldarabolt húsféléket hideg vízben feltesszük főni, köztük a májat is. 2. 20 percnyi forralás után a májat kiemeljük, de a többi zsiradék- és húsfélét még tovább...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kolbász
Kolbász

A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk