menu

Családireceptkönyv.hu

Ecetes almapaprika


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


- 2 l víz
- 8 dkg só
-25-30 dkg cukor
-1 kávéskanál borkén
eészbors, babérlevél, mustármag koriander

Elkészítés:


Üveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába.

Automatás változat:
babérlevél és bors az üveg aljára, félbevágott almapaprikára a hidegen elkevert levet ráönteni, (BORKÉNT KIHAGYNI!) minden üveg tetejére 1 evőkanál étolajat tenni csavaros tetővel lezárni és befőző automatában 80 fokon 30 percig dunsztolni.

Ecetes almapaprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Csemege uborka
Csemege uborka

Mossuk meg jól az uborkákat, a végeinél található leszáradt virágokat törjük le. Szórjunk nagyobb befőttes üvegek aljába egy-egy teáskanálnyi mustármagot és kb. 10 szem egész bors...

Elkészítési idő: 2 óra +
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Ketchup
Ketchup

Rakd egy nagy lábasba a paradicsomot, a paprikát,az almaecetet, az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát és alacsony lángon kezd el főzni. Időnként kevergesd meg, nehogy leégjen...

Elkészítési idő: 4,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Tünde
Nagymama szilvalekvárja
Nagymama szilvalekvárja

A szép, érett szilvákat megmossuk, kimagozzuk, felaprítjuk vagy ledaráljuk. Egy nagyobb, magasabb falú tepsibe helyezzük a gyümölcsöt (egyszerre maximum 3 kg-ot rakjunk a tepsibe)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Ribizli lekvár
Ribizli lekvár

A lecsutkázott és megmosott ribizlit leturmixolom, átszűröm. A keletkezett levet lábosba teszem, beleöntöm a bort. Közepes lángon főzöm, óvatosan kevergetem. Beleteszem a cukrot...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk