4 kemény tojás, 4 dkg vajkrém, ½ cs petrezselyem, ½ cs metélőhagyma, 1 kk mustár, kevés őrölt bors, 15 dkg uborka, 1 paradicsom, 4 ek majonéz, só, 3 db retek
1. A kemény tojásokat félbevágjuk, a sárgáját kiszedjük, villával összetörjük.
2. A vajkrémmel, finomra vágott petrezselyemzölddel, metélőhagymával és mustárral jól összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük és visszatöltjük a fél tojásokba.
3. Retek szeletekkel díszítjük.
4. Az uborkát és a többi retket apró kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, a majonézzel elkeverjük.
5. Tálaláskor erre a salátára ráhelyezzük a töltött tojásokat, paradicsommal, uborkával, metélőhagymával és petrezselyemzölddel díszítjük.
1. A tojásokat meghámozom, tojásszeletelővel felszelem. 2. Felváltva úgy ragasztgatom a majonézzel a karikákat, (2 tojásból lesz egy és két vége megmarad), hogy hosszú tojásoka...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFigyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie. Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zselatint célszerű előző este elkészíteni. 2. A tojásokat, az uborkákat, a paprikát, sonkát apró kockákra vágjuk. 3. Hozzáadjuk a tartármártást és összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A túrót, a krémsajtot és a vajat egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. 2. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd apróra szeleteljük és belekever...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz